Szülinapi ajándékok

2020-08-07

Előrehozott „szülinapi buli” volt az Állatkertben, hiszen vasárnap lesz a Fővárosi Állat- és Növénykert megnyitásának 154. évfordulója. Ez alkalommal az Állatkert lakói kaptak ajándékot: némelyikük különlegesen finom falatokat, mások pedig az Alapítványunk által adományozott állati játékokat. Például Zulu, a kézzel nevelt szurikátakölyök.

 

Vasárnap lesz a Fővárosi Állat- és Növénykert megnyitásának 154. évfordulója. Az évforduló nem kerek szám, így most nem lesz akkora ünneplés, mint például a 150. évfordulón, de azért Alapítványunk is adott ajándékot, - néhány állatkerti lakó számára környezetgazdagító elemeket, voltaképpen állati játékokat szereztünk be.

Az állatkerti állatok számára ugyanis nagyon fontos, hogy időről időre új ingerekkel találkozzanak, ne csak a megszokott kényelemben teljenek napjaik. Itt ugyanis állandóan biztosítva van az étel, ital, a védelem az ellenségektől, az orvosi ellátás, - ellentétben azzal, hogy a természetes élőhelyükön mindenért meg kell küzdeniük a vadaknak. A megszokás, az unalom veszélye ellen az Állatkertben ú.n. környezetgazdagító elemekkel látják el a kifutókat, - ebben segít Alapítványunk is, amikor állati játékokat szerez be. Ezekből adtunk át egy adagot az állatkert 154. születésnapja alkalmából.

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink