Szeretnél Móriccal aludni?

2020-08-28

Alvóbaba. A három hetes kis orángután leggyakrabban így lehet látni: anyukája, Lia hátán szundikál. Szeretnél te is Móriccal aludni?

 

Persze, Lia-mama nem örülne annak, ha más is odabújna parányi kölyke mellé. De Móric mégis lehet a hálótársad: azzal a kispárnával, amit képével díszítettünk.

Vagy a fényképével, amit akkor kaphatsz, ha tiszteletbeli nevelője leszel Móricnak, ezzel is támogatva az Állatkertet. Most különösen érdemes, hiszen meghosszabbítottuk kedvezményes örökbefogadási akciónkat. Akik a következő három hétvégén (augusztus 29-30., szeptember 5-6., szeptember 12-13.) fogadják örökbe Móricot,  az alap-örökbefogadási csomag helyett prémium-csomagot kapnak. Ebben a névre szóló oklevél, az orangután bébi fényképe és a nevelőszülői kártyán jelzett két, az Állatkerti Nevelőszülők Napjára (2020. október 4. és 2021. május 16.) szóló ingyenes belépési lehetőség mellett még egy állatlátogatói szelvényt is kapnak, ami 2020. december 31-ig bármikor felhasználható egyszeri belépésre az Állatkertbe.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink