Számítunk rád 1%

2020-05-03

Most, e nehéz időkben különösen számítunk arra, hogy rendelkezel személyi jövedelemadód egy százalékáról. Kérjük, kedvezményezett civil szervezetként az Állatkerti Alapítványt jelöld meg!

 

Alapítványunk – átláthatóan gazdálkodó, etikus adománygyűjtő szervezetként  - biztosan jó dolgokra fordítja az adományokat. Tavaly például hozzájárultunk az állatok környezetgazdagító programjának sikeréhez: azaz „játékokat vettünk” az Állatkert lakóinak. Ezek a különleges foglalkoztató eszközök – egyenként is több százezer forint értékűek – éppen azt a célt szolgálják, hogy az állatkerti védett, ámde kissé monoton környezetben megfelelő aktivitásra serkentsék az állatokat, az egészségük – és a látogatói élmények – érdekében. Emellett különböző korszerű állategészségügyi készítmények, táplálékok beszerzésében is részt vettünk. Alapítványunk tevékenysége a különböző ismeretterjesztő programok kidolgozásában is nyomon követhető: közreműködésünkkel készült el például az autisták számára akadálymentesített állatkerti program.

Mindezekhez az anyagi fedezetének megteremtését a felajánlott 1%-ok is nagyban segítették: a tavalyi évben 6.9 millió forinthoz jutottunk hozzá ebből a forrásból!

Kérjük, töltsétek ki a rendelkező szelvényt, a benyújtás módjáról részletes felvilágosítást ad a NAV honlapja https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/tajekoztatok/Hogyan_rendelkezhet_a20200106.html

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink