Sorvezető az 1% felajánlásához

2017-05-03

Ne hagyja veszni személyi jövedelemadója egy százalékát, hiszen segítségével úgy támogathat egy közérdekű célt, hogy Önnek nem kerül semmibe! Nem kell mást tennie, mint az adóbevallása során rendelkeznie kell arról, hogy az a bizonyos 1% melyik közhasznú civil szervezethez kerüljön. 

 

Többféle módja is van a rendelkezésnek. Kitöltheti a rendelkező nyilatkozatot (ha az állatkerti Alapítványt választja, letöltheti  innen  és mellékelheti adóbevallásához, vagy lezárt  postai borítékban elküldheti  május 22-ig a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz (Budapest, Széchenyi u. 2, 1054.) De megbízhatja munkáltatóját is ezzel, ha 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadja nyilatkozatát a munkáltatónak (fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása)! Megteheti rendelkezését  elektronikus úton is, az eSZJA online kitöltő felületen (https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login),  amennyiben rendelkezik ügyfélkapus regisztrációval.

Önnek csak néhány percnyi pluszt jelent, a civil szervezeteknek hatalmas segítség a támogatása. S ha megbízható, átlátható gazdálkodású szervezetet választ, akkor valóban Ön dönti el, hogy mire is fordítódik személyi jövedelemadója 1%.

Az Állatkerti Alapítvány tagja az az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének, ami  etikus működésünkre biztosítékot jelent minden eddigi és leendő támogatónk számára.