Segítenél? Önkénteseket keres Alapítványunk

2016-09-23

Sokan segítik önkéntes munkájukkal az Álllatkertet.  Vigyáznak, hogy a felelőtlen látogatók ne etessék az állatokat, hogy ne villantsanak vakuval a szemükbe, hogy ne mászkáljanak be a lezárt területekre. Sokan segítenek Alapítványunknak is, - de szerencsére – annyi a feladat, hogy még több segítőre van szükségük.

 

Alapítványi önkénteseket keresünk, fiatalokat és idősebbeket egyaránt, akik szívesen részt vennének civil szervezetünk életében, segítve az állatkerti állatok érdekében végzett munkánkat. Lelkesedés, jókedv szükséges, külön előny, ha nem csak az állatokat, hanem az embereket is szereted. Sokféle feladat van, biztosan találsz a kedvedre valót!

A vállalkozó kedvűek egy rövid motivációs levéllel jelentkezzenek az info@allatkertialapitvany.hu email címen. A levélben a következő kérdésekre is választ várunk:

Neved:

Életkorod:

Lakóhelyed:

Iskolai végzettséged:

Nyelvismereted:

Mit tartasz fő erősségeidnek:

Milyen önkéntes munkát végeznél szívesen: ügyintézés, szervezés,  iratrendezés, az állatkerti látogatókkal való kapcsolattartás, adománygyűjtés, rendezvényeinken való sokrétű segítés, marketing munkában való részvétel, projektmenedzselés, stb.

Kifejtheted saját ötleteidet is, amellyel segíteni tudnád az Állatkerti Alapítvány munkáját.

Várjuk jelentkezésedet!