Reggelizz a gorillákkal!

2019-05-22

Meghívót küldtünk néhány kedves barátunknak, neves örökbefogadónknak: segítsenek a mobiltelefon visszagyűjtési akciónk népszerűsítésében, hiszen ezzel sokat tehetünk a gorillák élőhelyeinek megőrzéséért, az ottani ritkafém bányászat csökkentéséért.

 

Igazi munkareggelit tartottunk ehető tányérokban felszolgált rengeteg zöldséggel, gyümölccsel, joghurttal, teljes kiőrlésű, pálmaolaj mentes kekszekkel, ropogtatni valóval, tökkancsóból kínált gyümölcslevekkel.

Ízlett is mindenkinek: az üvegfal belső felén Golónak  és családjának, valamint a kint helyet foglaló vendégeknek. Balázs Andi szinművésznő (sokszoros örökbefogadó), Németh Kristóf (az Állatkerti Alapítvány védnöke), Véber István (meteorológus), Kádár András (a magyar Jane Goodall Intézet ügyvezetője), no meg Montskó Éva (az Állatkerti Alapítvány vezetője),  Vidákovits István, (az állatkerti Főemlősház vezetője) és Burzukné, Borsos Tímea (a gorillák ápolóinak képviseletében)  valamennyien elkötelezett hívei a természet- és állatvédelem ügyének. Ők segítenek abban, hogy minél többekhez eljusson Alapítványunk és a magyar Jane Goodall Intézet üzenete: gyűjtsük össze a használaton kívüli mobilokat, hogy újrahasznosításukkal csökkenteni lehessen a nyugat-afrikai erdőket veszélyeztető fémbányászatot!

 

Az Állatkerti Alapítvány a diákokat célozza meg. Versenyt hirdetünk egy éven keresztül, havonkénti győztes kihirdetésével. Az az osztály, amelyik adott hónapban a legnagyobb tömegű mobil-csomagot adja le, egy különleges állatkerti sétát nyer, ahol a gorillaápolók lesznek az idegenvezetők.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink