Akció az újrahasznosított palackokból készült plüssökre

Mit lehet csinálni tíz darab félliteres műanyag palackból? Ilyen cuki plüss figurákat! Az Állatkerti Ajándékboltban ilyen környezetbarát plüssöket kínálunk gyermeknapra.

tovább...

 

Vissza a természethez!

Rókát néha még a nagyvárosokban is lehet látni, de tudjuk, nem itt van az eredeti élőhelye. Ő – és a vadállatok többsége – sajnos vesztésre áll az ember és a természet csatájában. A Magyar Természet Napján (amely egybeesik a biológiai sokféleség nemzetközi napjával) érdemes végiggondolni a kilátásokat.

tovább...

 

Nevelőszülők figyelmébe!

Limitált látogatószámmal nyitja meg kapuit a budapesti  Állatkert május 20-án, így csak az interneten vásárolt jegyekkel lehet belépni az intézmény területére. Egyelőre sem az állatlátogatói szelvényeket, sem a nevelőszülői kártyát nem lehet használni.

tovább...

 

Újra nyitunk május 20-án

Szerdától újra kinyit a Budapesti Állatkert és így az Ajándékbolt is. Ismét lesz lehetőség a személyes örökbe fogadásra és a futárszolgálattal való kézbesítésre is.

tovább...

 

Sikeres volt a virtuális Állatkerti Nevelőszülők Találkozója

Ha élőben nem is találkozhattak kedvenceikkel az örökbe fogadók május 17-én, a virtuális  eseménynek nagy sikere volt követőink körében.

tovább...

 

Engem fogadj örökbe!