Október: Niva és Norbi az élen

2017-11-03

Ketten mindenki ellen: Niva és Norbi, a fenséges szibériai tigrispár nyerte a legnépszerűbb állatok csapatversenyét októberben.  Ők foglalták el az „egyéni versen” első két helyét is: az októberi győztes Norbi, ezüst érmes Niva, míg a képzeletbeli dobogó megosztott bronzérmes helyére Asha, a kis elefánt, Auróra, a kispanda és Basil, a hím oroszlán kapaszkodhatott fel.

 

Az örökbefogadások száma alapján október hónapban Norbi volt a legnépszerűbb állat, második helyen pedig Niva, a másik szibériai tigris végzett. Így nyerték a „csapatversenyt” is, kettőjüket többen fogadták örökbe, mint a népszerűségi lista állandó éllovasait, a nyolc főből álló zsiráf-csordát. A csapatverseny harmadik helyét az elefántok szerezték meg.

Egyéniben a megosztott harmadik helyre Asha, Auróra és Basil került, a két legnépszerűbb zsiráfnak, Saudanak és Sheshenek  be kellett érnie a megosztott hatodik, hetedik hellyel.  Az állatkerti állatok népszerűségét jelző TOP 10 maradék helyein pedig holtversenyben Sisi, a korábbi zsiráf-kedvenc, Szerij, a jegesmedve, valamint Lone, az orángután-kölyök osztozott.