Nyuszit, Húsvétra?

2015-03-18

Hozzánk már megérkeztek a húsvéti nyuszik. Egyelőre készülnek a feladatra, hogy kézhez szokottan, kedvesen várják leendő patrónusaikat. Itt, az Állatkertben lehet őket simogatni ahelyett, hogy a lakásban várakoznának Húsvét utáni bizonytalan sorsukra.

 

 

Ne vegyenek élő nyuszit otthonra a gyereknek! – ezt üzeni minden felelős állattartó Húsvét környékén, hiszen a néhány napos szórakozás után nem tudnak mit kezdeni velük a gyerekek. A tapasztalatok szerint ugyanis a húsvéti nyuszik zöme hamar elpusztul, vagy a szakszerűtlen tartás következtében, vagy azért, mert a megunt tapsifüleseket egyszerűen szélnek eresztik a parkokban, kertekben a felelőtlen „gazdák”.

A gyerekek persze imádják az élő nyuszit simogatni, - ezt az élményt biztosítjuk számukra nyuszi-simogatási húsvéti akciónkkal. Így kockázat nélkül lehet dédelgetni a tapsifüleseket, sőt, egy speciális akció keretében örökbe is lehet fogadni. Nem csak a simogatás élményéért érdemes élni a lehetőséggel: közös fotót az örökbefogadott nyuszival, szép oklevelet és egy belépőjegyet a májusi nevelőszülői értekezletre, ennyit adunk viszonzásként a fizetendő 3000 Ft-ért, amivel Alapítványunkat támogatják.

Húsvéti akciónk április 2-tól 7 -ig tart.  Az örökbefogadott nyuszikat később is meglátogathatják Alapítványunknál, a májusi szülői értekezletig!