Nyugdíjas hónapok november 30-ig!

2009-09-04

A Fővárosi Állat- és Növénykert november végéig kedvezményekkel, meglepetésekkel várja nyugdíjas látogatóit és a velük érkező kisunokákat!

A Fővárosi Állat- és Növénykert ezúton értesíti minden kedves nyugdíjas látogatóját, hogy 2009. szeptember, október és november hónapokban kedvezményes belépési lehetőséget biztosít állatkertszerető szép korú vendégeinek.

A 2009. szeptember 1-től november 30-ig tartó Nyugdíjas hónapok keretében, nyugdíjas-igazolással rendelkező vendégeink az 1290 forintos szokásos nyugdíjasjegy helyett 500 forintért válthatnak belépőt. A Pálmaház, az Akvárium, a Szavanna kiállítás, a Nagyszikla Térhatású Mozi és valamennyi állatház továbbra is külön belépődíj váltása nélkül tekinthetők meg.

A nagymamákat vagy nagypapákat elkísérő 14 év alatti unokák idén ismét kapnak kedvezményt: az 1290 forintos normál árú gyermekjegy helyett 890 forintért látogathatják az állatkertet.

A Nyugdíjashónapokhoz kapcsolódóan Barlang Éttermünk 700 forintos, háromfogásos menüt kínál (leves–főétel–desszert), a Nagyszikla Tejcsarnok pedig egy csésze finom presszókávéval vagy teával látja vendégül nyugdíjas vendégeinket és egyes termékeiből további kedvezményt nyújt.

Az főbejárat információs pavilonjában található ajándékboltban vásárláskor 10% engedményt, örökbefogadásnál pedig apró ajándékot kapnak szépkorú látogatóink.
Sok szeretettel várjuk valamennyi kedves nyugdíjas látogatónkat.

Egyben felhívjuk szíves figyelmüket, hogy nyugdíjas-igazolásukat semmiképpen ne felejtsék otthon, mert az állatkerten belüli kedvezményeket is ennek felmutatásával vehetik igénybe!