Nem csak éjjeli baglyoknak!

2019-08-27

Az Állatkertek Éjszakájából idén sem maradunk ki, hiszen immár 8. alkalommal készülünk az a különleges programokra! A nyár utolsó péntek estéjén ezúttal éjfélig nyitva állnak a kapuk azok előtt, akik kíváncsiak állataink éjszakai randalírozására.

 

Az egész családnak remek estében lehet része, hiszen a kicsiknek végre nem kell korán ágyba menni, és esti mese helyett koncertek és látványos programok várják őket és szüleiket is. Fókáink már nagy erőkkel gyakorolnak az esti show-jukra, elefántjaink pedig szorgosan edzenek különleges tornabemutatójukra. Denevéreink táncbemutatóval készülnek, az állatsimogató lakói pedig már szoktatják a szemüket a sötétben való zoocsemegézéshez. Lesznek látványetetések, állatbemutatók, táncosok és fényjáték, sok-sok meglepetés, az est (vagy inkább éj) egyik fénypontja pedig a Kistehén Zenekar koncertje.

A Holnemvolt Vár területén is számos szórakozási lehetőség várja a látogatókat, ezek közül is kiemeljük az Alapítvűnyunk által működtetett ajándékszerző játékokat.

A Budakeszi Vadasparkkal, illetve a Tropicariummal közös belépők idén először korlátozott számban lesznek csak hozzáférhetők, hogy mind az állatoknak, mind pedig látogatóinknak kényelmesebb, kellemesebb légkört tudjunk teremteni ezen a különleges estén. Jegyek már elővételben és még kedvezményes áron kaphatók!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink