Mit hozott a Mikulás?

2017-12-07

Hóbaglyot, zsiráfot, vízilovat, - mindenféle érdekes állatot hozott a Télapó Alapítványunk egyik támogatója, a Bergmann Iroda „gyerekeinek”, pontosabban az ott dolgozók gyerekeinek.  De a felnőttek legalább annyira élvezték az állatkerti programot, mint az apróságok.

 

A Bergmann Iroda igazán emlékezetessé teszi dolgozói gyerekeinek a Mikulást – ,  nem csak azzal, hogy saját készítésű kakaóval és kaláccsal vendégeli meg őket a Mikulás-ünnepélyen, hanem azzal, hogy igazán különleges helyszínt választ az ünnepségre.

Így – mint Hedvig, a hóbagoly ezüst fokozatú örökbe fogadói – idén is az Állatkert Varázshegyébe várták a Télapót az izgatott apróságok. De talán nem is a díszes ajándékcsomagoknak volt a legnagyobb sikere, hanem az állatkerti programnak.  A gyerekek közelebbről is megismerkedhettek - többek között - Pedróval, a Herris héjával, Nyalival, a farksodróval vagy Bendegúzzal, a szelíd görénnyel, sőt megetethették a zsiráfokat és a  vízilovakat is.

A legnagyobb meglepetés mégis az anyukákat érte: a rögtönzött közvéleménykutatás tanúsága szerint a legérdekesebb program a kígyósimogatás volt!