Mikulás ünnep Süsüvel és társaival

2018-12-13

Igazi élményeket hozott a Mikulás a Bergmann irodában dolgozók gyermekeinek. Alapítványunk ezüst fokozatú támogatója idén is az Állatkertbe hozta a kisgyermekes családokat.

 

Az idei Mikulás program legizgalmasabb része a Hetedhét Palotában tett látogatás volt, hiszen az Állatkert tavasszal nyílt interaktív játszóháza felejthetetlen élményt adott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kicsiknek azért, mert a sok-sok, mesefigurák vezérelte játék remek szórakozást nyújtott, ami után igazán jól esett a finom kakaó és kalács, amit a Bergmann Iroda dolgozói készítettek a gyerekeknek. A nagyoknak pedig azért, mert újra találkozhattak gyerekkoruk olyan ikonikus mesefiguráival, mint például Süsü, Pompon vagy a Nagy Hohoho…

Millyen jó is gyermek lenni, újra! Talán még a felnőttek, apukák és anyukák is várták a Mikulást, számukra is rejt-e valamit a nagy piros zsák? Nekik persze meg kellett elégedniük a meleg teával, forralt borral és a szendvicsekkel, a gyermekek örömét viszont tetézte a télapó által kiosztott ajándékcsomag.

Az állatkerti élményekből viszont mindenkinek jutott, kicsinek-nagynak egyaránt. És minthogy mindenki jó volt, virgácsot senki nem kapott.