Meglepetésre készülünk a Zenés Állatkerti Esték keretében

2017-05-04

Különleges meglepetésre készülünk: a Zenés Állatkerti Esték nyári koncertsorozatának utolsó, augusztus 23 -i eseményét Ráadáskoncertként a 25. születésnapját ünneplő Állatkerti Alapítvány rendezi meg.

 

Idén júliusban és augusztusban is lesz koncertsorozat az Állatkertben, még a korábbiaknál is érdekesebb, izgalmas zenei csemegét kínálva. Ez még nem meglepetés, hiszen a Zenés Állatkerti Esték rendezvénysorozata mindig nívós kulturális eseménynek számít, immár másfél évtizede. Idén viszont Ráadáskoncert is lesz augusztus 23-án, mégpedig Alapítványunk 25. jubileuma alkalmából!

Az állatkerti állatok támogatásában elkötelezett neves művészek vállalták a fellépést, igazi Sztár-tesók. (És itt nem a legújabb közönségkedvenc jegesmedve ikerpárra, az idén született zsiráfborjú féltestvérekre, vagy a játékos óriásvidra nővérekre gondolunk.) A meglepetésről még nem rántjuk le a fátylat, de a fotó azért egy picit árulkodik, megmutatva, hogy ki is képviselte a Zenés Állatkerti Esték Ráadáskoncertjét a programismertető sajtóbemutatón. Ki ne ismerné fel Tóth Gabit – Gamma, a szakállas agáma örökbefogadóját -, aki évek óta elkötelezett támogatója az Állatkertnek? És persze, nem lesz egyedül a nagyszínpadon, a jubileumi koncertünkön, amelyre a Rakonczay Viktor-Orbán Tamás külön, már eleve slágergyanús számot is ír! Segítőnk a nagyívű programban a Show and Game produkciós iroda, főrendezőnk pedig Koós György, a legnépszerűbb televíziós zenés programok szinpadra álmodója.

Jubileumi koncertünk – hasonlóan a Zenés Állatkerti Esték többi rendezvényéhez – 20:30-kor kezdődik, de a zenekedvelő közönség már 19 órától sétálhat az Állatkertben. A belépő 3700 Ft-ért kapható, ami – jótékonysági koncert lévén – adománynak számít. Lesznek kiemelt támogatói jegyek is 10 000 Ft-ért, - ezeket az Alapítványi Irodánkban (az Állatkerti Ajándékboltban) lehet megkapni. A kiemelt támogatók az előadást VIP-ülőhelyekről élvezhetik, és meghívást kapnak a koncertet követő állófogadásra is.

Egyetlen rossz hírünk csupán: az augusztus 23-i jótékonysági koncert esetében nem tudunk esőnapot tartani. Az biztos: a program nagyon klassz lesz. Kérjük minden támogatónkat, szurkoljon nagyon a jó időjárásért!

A Zenés Állatkerti Esték első hét koncertjének előadói:

július 5. (szerda), 20:30 – Kern András (vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor)
Lövölde tér (esőnap július 6-án, csütörtökön)

július 12. (szerda), 20:30 – Budapest Klezmer Band (vendég: Tompos KátyaÖrömteli klezmer (esőnap július 13-án, csütörtökön)

július 19. (szerda), 20:30 – Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra (koncert és táncbemutató)Aki él és mozog, az szvinget jár (esőnap július 20-án, csütörtökön)

július 26. (szerda), 20:30 – Sárik Péter Trió (vendég: Falusi Mariann, Berki Tamás, Szőke Nikoletta)Jazz-kívánságműsor különkiadás! (esőnap július 27-én, csütörtökön)

augusztus 2. (szerda), 20:30 – Geszti (vendég: Széles Iza) (esőnap augusztus 3-án, csütörtökön)

augusztus 9. (szerda), 20:30 – Papajazz (vendég: Malek Andrea, Szolnoki Péter) (esőnap augusztus 10-én, csütörtökön)

augusztus 16. (szerda), 20:30 – Budapest Bár (esőnap augusztus 17-én, csütörtökön)