Marci kedvence volt

2020-09-18

Megható Támogatói tábla került ki Balu kifutójához:a család és a barátok fogadták örökbe a kedves mackót, Marci emlékére.

Édesapja így jellemezte korán elhunyt fiát: Marci nagyon szerette az állatokat, gimnazista korában többször önkénteskedett az Állatkerben és legnagyobb kedvence a barnamedve volt. Nagy élmény volt Neki az ott eltöltött idő, lelkesen mesélte például, amikor a maci a kezéből is vett. Ha jól tudom, Balu már egy új medve, nem vele találkozott, de attól még egy szimpatikus barnamedve.

Arra gondoltunk, hogy úgy tisztelegnénk Marci emléke előtt, hogy kedvenc állatának arany fokozatú támogatói lennénk és ezzel is segítsük az ő ellátását, kényelmét. Marci biztos örülne az ötletnek odafent.

Megkértük a közelebbi rokonait, barátait, munkatársait is hogy virágok, koszorúk helyett adományozzanak inkább az Állatkerti Alapítvány számára.”

Nyugodj békében, Marci!  Emlékedet Balu és a valaha volt  valamennyi mackó-kedvenced nevében is megőrízzük.