Májusi TOP 10

2018-06-07

Nincsenek csodák: Arun, a tündéri kis elefánt magasan nyerte a májusi népszerűségi versenyt, s a dobogó második fokán változatlanul Indigo, a gorillababa áll/ül/fekszik. Az okoz némi meglepetést, hogy Sheshe, a majd másfél éves zsiráfborjú beelőzte a korábbi évek nagy kedvencét, Aurórát, aki májusban „csak” ötödik lett a leggyakrabban örökbe fogadott állatok között.

 

Arun és Indigo megőrizte vezető helyét, Sheshe előre lépett májusban a leggyakrabban örökbe fogadott állatok listáján, éppen csak megelőzve Belijt, a jegesmedve-ikrek valami miatt népszerűbb tagját. Az ötödik helyet megosztva foglalja el Auróra, a kispanda, Niva, a gyönyörű nőstény tigris és Remba, a márciusban született zebra csikó társaságában. A májusi TOP 10 végén is holtverseny alakult ki: Basil, a hím oroszlán Molly, a vombat és Zawadi, a szurikáta zárja a nápszerűségi lista élmezőnyét.

A csapatverseny eredménye is nagyjából az egyéni kedvencek helyezését tükrözi: magasan nyertek az elefántok, míg a második legnépszerűbb állatok büszke címét a  zsiráfok népes csapata érdemelte ki. A harmadik helyezett a gorilla-család, - leginkább a bájos Iringo örökbefogadóinak köszönhetően.

Az újonnan érkezett, jóformán még alig ismert  állatok: a kispanda hím, Haiku, vagy a csodálatos perzsa párduc, Cezi új párja Akum vajon elérik majd elődeik népszerűségét? Vagy Balu, a barnamedve a korábbi mackókhoz hasonló kedvenc lesz? Vagy a Holnemvolt Várba visszatért tevék, alpakkák - korábban szintén nagyon népszerű állatok - ismét visszaszerzik támogatóikat? Reméljk, de néhány hónap bizonyára beletelik majd, mire nagyobb változások lesznek érezhetőek a leggyakrabban örökbefogadott állatok listáján.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

Bronz fokozatú támogatóink