Május 22-én várjuk az állatkerti nevelőszülőket!

2016-05-13

Tavaly így nézett ki az állatkerti főtér a nevelőszülői találkozó megnyitóján. Reméljük, idén is így lesz. Aztán szépen eloszlik a tömeg: elindulnak a szakvezetéses séták, az állatgondozók megtartják a hivatalos szülői értekezletet, a tombola nyereménytárgyai gazdára találnak, az állomásjáték sikeresen véget ér, és estére sok-sok élménnyel gazdagodva mondhatjuk: októberben ismét találkozunk!

 

Bár minden örökbefogadó szülő az oklevéllel együtt kézhez kapta a meghívókat az éves szülői értekezletekre, itt is szólunk: jövő vasárnap nevelőszülői értekezlet az állatkertben!

A nevelőszülők itt közvetlenül is találkozhatnak az örökbefogadott állatuk gondozójával, aki elmeséli: hogyan is tölti napjait patronáltjuk. Emellett – persze – számos más érdekes program is van: szakvezetés az állatkertben, állomásjáték ajándékért, tombola, értékes nyereményekkel.

A részletes programot hamarosan közzétesszük, addig néhány fontos információ: az Állatkertbe reggel 9-től lehet bejönni, a szülői értekezlet megnyitója 11 órakor lesz. A tombola-sorsolás 13:45 kor kezdődik. Az Állatkert 19 órakor zár.

Várunk minden nevelőszülőt, ők a meghívó ellenében ingyenes jöhetnek. Az Állatkertet természetesen mások is látogathatják ez alatt az idő alatt is, számukra az érvényes jegyárak a mérvadóak.