Köszönjük az szja 1%-okat!

2020-09-10

Összetehetik a kezüket az állatkert lakói, hogy milyen klassz támogatói vannak. Soha nem kaptak még akkora szeletet az szja1%-os felajánlásokból, mint most!

 

Megjelent az szja 1%-os felajánlásokból részesülő civil szervezetek listája, mégpedig az állatkerti Alapítvány számára nagyon megtisztelő adattal: idén 9 229 696 Ft-ot kapunk ebből a forrásból. Ez 2,3 millió forinttal több, mint a tavalyi és közel kétszerese a tavalyelőtti összegnek.

Hálásan köszönjük mindenkinek, akik ezekben a nehéz időkben is gondolt az állatkerti állatokra, annak ellenére, hogy az adóbevallás idején éppen járványügyi zárlat miatt nem is látogathatták meg kedvenceiket. Etikus adománygyűjtő, átláthatóan gazdálkodó civil szervezetként ígérjük, a jövőben is az állatok jólétére fordítjuk a támogatásokat, és rendre beszámolunk a költéseinkről.

Lone, a most már 6. évében járó orángután-lányka fiatalkori, virág-nyújtó képével köszönjük meg mindenkinek még egyszer, hogy az Állatkerti Alapítvány javára rendelkezett személyi jövedelemadója 1 %-áról.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink