Kitelepülések, Karácsony előtt

2016-12-12

Karácsonyi kitelepülésekkel szeretnénk segíteni az ajándék-keresők gondjain. Az Aréna plázában, az Árkádban és a Mamut bevásárlóközpontokban azok is megtalálják „állati jó” ajándékainkat, akik már nem érik nyitva az Állatkertet. Lehet örökbe fogadni is állatkerti állatot, az összes, nevelőszülőknek járó kedvezménnyel.

 

Az Állatkert – ilyenkor télidőben - délután négykor bezár. De az Arénában, az Árkádban és a Mammutban - a nagy bevásárlóközpontok teljes nyitvatartási ideje alatt kint vannak  az Állatkerti Alapítvány munkatársai, hogy segítsenek az ajándék-keresőknek.

„Állati jó” ajándékaink vannak: aki igazi meglepetést szerezne szeretteinek, adjon elefántot, zsiráfot, koalát vagy tigrist (vagy bármelyik másik állatkerti állatot) ajándékba! Persze, az élő állatot nem lehet a karácsonyfa alá tenni, de az örökbefogadását igazoló díszes oklevelet igen! Az örökbefogadási alapcsomag karácsonyi borítékában még megtalálható az állat személyi adatait feltüntető életrajzi lapja, egy-egy belépő a májusi és októberi nevelőszülői értekezletekre (ahol  a sok más érdekes program mellett találkozhatnak kedvencük gondozójával), valamint egy kedvezménykártya az állatkerti ajándékboltba.

Ez a bevásárlóközponti standunkon is érvényes, tehát ha különleges plüssfigurát, állatkerti naptárat, könyvet, vagy pálmaolaj-mentes manufakturális szappant is szeretne, az örökbefogadás mellé, már kedvezményesen megveheti.

Karácsonyi akciónkban mi is adunk ajándékot: aki tízezer forintért fogad örökbe, állatkerti gyermekbelépőt kap még a csomagba!