Készülünk a szerelmesek napjára!

2018-02-05

… készülj te is! De kedvesednek ne szedj hóvirágot (mert védett), ne etesd őt dupla adag tortával (mert egészségtelen) és ne vegyél neki iszonyúan cuki kölyökkutyát vagy cicát (mert az élő állat nem játék)! De arról gondoskodhatsz, hogy legyen egy igazi kiselefántja vagy akár egy félelmetes tigrise!

 

Gyertek ünnepelni az Állatkertbe – ez az igazi élmény-ajándék a Kedvesnek! Sőt, az élmény megsokszorozható, ha megleped Őt (természetesen nagy Ő-vel) azzal, hogy örökbe fogadod számára valamelyik kedvenc állatát (cica helyett például egy oroszlánt, vagy manult, kutya helyett valamelyik dolt, vagy társas prérikutyát,) de ugyanennyi erővel választhatsz neki elefántot, zebrát, vagy zsiráfot is. Így teljes jogú tagja lesz az állatkerti nevelőszülők közösségének, sőt, Bálint-napi akciónk keretében két-két meghívó jár a májusi és az októberi nevelőszülői értekezletre!

A Bálint-napi ajándék így háromszoros örömöt is okoz: februárban (az örökbefogadás alkalmából), májusban és októberben pedig a nevelőszülői értekezleteken, amelyekre ingyenes belépési lehetőséget biztosít az örökbefogadói csomagban lévő meghívó, most, az akció keretében kettő is!

Milyen jó is lesz párosan felidézni a verőfényes májusi és langymeleg októberi nevelőszülői értekezleteken a fázós februári élményeket!