Kérdezd a gondozót!

2020-09-16

Új „rovatot” indítunk a virtuális szülői értekezlet jegyében: kérdezz a gondozótól! Ha már személyesen nem találkozhatnak állataink örökbe fogadói most azzal a személlyel, aki kedvencüket legjobban ismeri, legalább így, a virtuális térben választ kaphatnak kérdéseikre.

 

Az Állatkerti Nevelőszülők Napjának rendre a legizgalmasabb eseménye a „nevelőszülői értekezlet”. Ilyenkor az örökbe fogadók személyesen is találkozhatnak kedvencük gondozójával, aki – amellett, hogy beszámol az állat mindennapjairól - válaszol is kérdésekre.

Sajnos idén elmarad a közvetlen találkozás lehetősége, hiszen a járványügyi veszélyeztetettség miatt nem vállaljuk, hogy nagyobb csoportosulással járó eseményt rendezzünk az Állatkertben. Viszont kérdezni így lehet. Kíváncsi vagy, hogy hány foga van Arunnak, miért halványulnak Hada pöttyei, vagy miről nevezetes Dezső, a botsáska?  

Kérdezz a facebook oldalunkon megjelenő poszt alatt, mi továbbítjuk a gondozónak és hamarosan a válaszát is közöljük! Szeptember 30-ig lehet kérdezni, de ha hamarabb írtok, gyorsabban tudunk reagálni.  

Ígérjük, kérdés nem marad megválaszolatlanul! Sőt, így még azok is élhetnek a kérdezés lehetőségével, akik egy hagyományos nevelőszülői értekezletre nem tudnának eljönni. Sok olyan támogatója is van állatainknak, akik nem budapesti lakosok lévén ritkábban kapnak hírt kedvencükről. (Tavasszal készítettünk egy összeállítást erről a témáról, arányaiban azóta sem változott a helyzet. http://www.allatkertialapitvany.hu/adacsrol-alpakat-terkepen-az-orokbefogadok/)

Persze, tudjuk, hogy "élőben" jobb lenne. De azt majd egy kevésbé járványveszélyes időben...

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink