Kedvezmény a 25 éveseknek!

2017-06-29

Az idei esztendő a 25 évesek jegyében zajlik. Sweent és Sorent már felköszöntöttük egy jubileumi Facebook játék keretében, most újabb akciót hirdetünk.

 

Előző jubileumi játékunk nyerteseit már kisorsoltuk. Hárman (Árki Zsuzsa, Vészi Zsuzsa és Szászi Levente) nyertek páros belépőt a Zenés Állatkerti Esték ráadáskoncertjére, az augusztus 23-i Sztártesók koncertre, ahol Király Linda és Viktor, Tóth Gabi és Vera, Vastag Csaba és Tamás együtt lépnek fel. 

A Facebook-játékunk feladata az volt, hogy a résztvevőknek apró fényképrészletekből kellett felismerni azt a két állatot, akik ugyanúgy 25. születésnapjukat ünneplik idén, mint az állatkerti Alapítvány. Most már elárulhatjuk: Sween és Soren, a két borjúfoka egykorú Alapítványunkkal. Soren június 28-án ünnepelt, Sween pedig július 5-én tölti be a nevezetes évfordulót.

A 25 évesek ünneplését – július és augusztus hónapban – kiterjesztjük örökbefogadóinkra is. Akik idén ünneplik 25. születésnapjukat és örökbe fogadják Állatkertünk bármelyik lakóját, azok párjukkal együtt jöhetnek következő szülői értekezletre, azaz két ingyenes belépésre jogosító meghívót kapnak az október 1-i Állatkerti Nevelőszülők Napjára. Akik már részt vettek egy ilyen egész napos rendezvényen, tudják, milyen remek móka. Akik még nem, azoknak igazán érdemes kipróbálni.

Éljenek a 25 évesek!