Kedves állat- és emberbarátok!

2020-03-11

Az új koronavírus (SARS-CoV-2) megjelenése miatt a hatóságok által is javasolt és a megelőzést szolgáló óvintézkedések könnyebb betartása érdekében Alapítványunk is igazodik a Fővárosi Állat- és Növénykert intézkedéseihez.

 

Az Állatkert honlapján megjelent tájékoztatás szerint: „… a látogatókat az Állatkertben nem fenyegeti semmilyen speciális veszély, azaz a koronavírussal való fertőződés esélye semmiképpen nem nagyobb, mint bármely más olyan közösségi helyszínen, ahol egyszerre több ember is jelen van, a fent említett előkészületek mellett elsősorban olyan konkrét intézkedéseket tettünk, amelyek látogatóinknak segítenek abban, hogy a hatóságok által is javasolt, a megelőzést szolgáló óvintézkedéseket könnyebben betarthassák.”  https://zoobudapest.com/rolunk/hirek/koronavirus-tudnivalok

Ilyen megelőző óvintézkedés például a személyes kontaktusok csökkentése. Ennek érdekében március 12-től az alapítványi irodában felfüggesztjük a személyes örökbefogadást. Az online örökbefogadás (http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas) természetesen továbbra is korlátlanul elérhető, az örökbefogadási csomagokat viszont kizárólag postán, vagy futárszolgálattal továbbítjuk az adatlapon kért címre.

További megelőző intézkedésként felfüggesztjük minden rendezvényünk szervezését, így a születésnapokét is. Reméljük, hogy ezekkel az intézkedésekkel is hozzájárulunk a fertőzésveszély csökkentéséhez.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink