Karácsonyi kézbesítések

2020-12-16

Holló nem él az Állatkertben, de miért is ne vihetné el a csóka ezt az üzenetet? Végül is rokonok… Ahhoz, hogy Karácsonyra biztosan a címzetthez érkezzenek az állatkerti ajándékok, a következők időzítésre érdemes odafigyelni!

 

Akkor öröm az ajándék, ha időben odaér. Ezért javasoljuk, hogy az állatkerti ajándékok megrendelésekor a következőkre figyeljetek:

Ha postai kézbesítéssel kértek ajándékba valamelyik állatunkra vonatkozó örökbefogadási csomagot, akkor legkésőbb december 18-ig postáznunk kell. Ezt akkor tudjuk teljesíteni, ha december 17-én megérkezik a megrendelés. A később postára adott csomagoknak nem sok esélyük van arra, hogy gyertya gyújtásig megérkezzenek.

A GLS szolgálattal rendelt webshopos ajándékoknál és örökbe fogadásicsomagoknál egy picit ráérősebb a helyzet: azok a küldemények érnek biztosan célba Karácsony előtt, amelyeket december 21-éig átadunk a futárnak. Ezt a december 20-án 16 óráig beérkezett megrendelések esetén tudjuk biztosítani.

Aki személyesen akar "állati jó" ajándéktárgyat vásárolni, állatkerti bérletet venni, vagy örökbe fogadást intézni, azok egészen december 24-én délig megtehetik az Állatkerti Főkapu mellett lévő ajándékboltunkban.

Nyitvatartás: december 23-ig minden nap 10-16 óra között, december 24-én 12 óráig.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink