Július,- a ragadozók hava, egyetlen kivétellel

2017-08-06

Örökbefogadott állataink júliusi népszerűségi listáján a nagyragadozók hódították meg a képzeletbeli dobogót. Egyetlen kivétel az örök kedvenc, Asha, aki most is első lett, megosztva az aranyérmet Nivával, a fenséges tigrishölggyel.

 

Az ezüstérmet  Basil, a méltóságteljes hímoroszlán, bronzérmet pedig Belij, a mindig bohóckodó jegesmedve érdemelte ki a leggyakrabba örökbe fogadott állatok listáján. A TOP10 következő helyein sokszoros holtversenyben Bandita, a bemutatós mosómedve, Norbi, a hím tigris, Sheshe a kis zsiráf, Zawadi, a szurikáta, Borisz, a manulkandúr, Lili a lajhár, Cumana, az óriásvidra, Sandra zsiráf és Hedvig hóbagoly osztozott.

A csapatverseny élén változatlanul a zsiráfok állnak, - persze az összesen  9 egyedből álló csapat könnyebben gyűjti össze az örökbefogadókat, mint a két fős tigris-különítmény, akik most ezüstérmesek lettek. A három fős elefántcsapatunk, amely Asha töretlen népszerűsége mellett is „csak” a bronzérmet szerezte meg a legtöbbször örökbe fogadott állatok júliusi listáján.