Játékokat KAP-hatunk, ha ti is akarjátok!

2016-05-17

Játszani is engedd! - József Attila örökérvényű verssorai az állatkerti állatokra is igazak: Akkor lehetnek egészségesek, ha tevékenyen, izgalmas környezetben tölthetik mindennapjaikat. A MagNet Magyar Közösségi Bank Közösségi Adományozási Programja (KAP) ebben segít, ha Alapítványunkat választják!

 

A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfelei idén, immáron 7. alkalommal a rájuk eső nyereségrész 10%-ának felajánlásával támogathatnak fontos társadalmi ügyet felkaroló civil szervezetet. A 77 támogatható civil szervezet egyike Alapítványunk, az állatkerti állatok nevében kéri a MagNet Bankosok támogatását. Az állatkerti állatok egészségének és jó közérzetének megőrzéséhez ugyanis elengedhetetlen, hogy rendszeres aktivitásra késztessük őket különböző kreatív megoldásokkal. A támogatást alapítványunk „Ajándék az állatoknak” programjához kérjük. Ennek a célja, hogy olyan környezetgazdagító eszközöket vásárolhassunk a Fővárosi Állatkert állatainak, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak és hozzájárulnak az állatok aktív, egészséges életéhez s ezáltal látogatóinknak is még több élményt kínálhatunk.

Ha MagNet Bankos ügyfélként minket választ, úgy segíthet, hogy Önnek egy fillérjébe sem kerül! (www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2016)