Itt a Nevelőszülők Virtuális Találkozója részletes programja

2020-05-14

Arun, Auróra, Niva – és a többi kedvenc – most tavasszal nem találkozhatnak személyesen örökbefogadóikkal. Ezért virtuálisan tartjuk meg a május 17-i Állatkerti Nevelőszülők Napját. Íme, a részletes program.

 

Tudjuk, hogy egy virtuális esemény nem pótolhatja a személyes állatkerti élményeket, de némileg kárpótolhatja az örökbe fogadókat. Ezért igyekeztünk olyan programot összeállítani május 17-re, amely legalább néhány momentumában felidézi a hagyományos nevelőszülői találkozók eseményeit. Így lesz állomásjáték, tombola és kis videofilmek segítségével megtartjuk a legnépszerűbb állataink „szülői értekezletét” is.

Íme a részletes program, amelyet Facebook oldalunkon valósítunk meg:

10:00

Virtuális megnyitó, állomásjáték meghirdetése

10:30     

Nevelőszülői értekezlet az elefántoknál Ilycsin László elefántgondozó közreműködésével

11:00

Nevelőszülői értekezlet az alpakáknál Velecz Veronika alpaka gondozó közreműködésével

11:30

Nevelőszülői értekezlet a zsiráfoknál Borsodi-Nagy Brigitta zsiráfgondozó közreműködésével

12:00

Nevelőszülői értekezlet a pingvineknél Neumayer Katalin pingvingondozó közreműködésével

12:30

Nevelőszülői értekezlet a lajhároknál Magyar Alexandra lajhárgondozó közreműködésével

13:00

Nevelőszülői értekezlet a tigriseknél, a kispandánál és az oroszlánoknál Sebők Veronika, gondozójuk közreműködésével

15:00

Virtuális állomásjáték lezárása

16:00

Virtuális állomásjáték nyerteseinek kisorsolása

A virtuális tombolajátékot már május 9-én meghirdettük, ez egészen vasárnap éjfélig tart (http://www.allatkertialapitvany.hu/virtualis-tombola-a-virtualis-neveloszuloi-ertekezleten/). Minden, a honlapunk támogatás oldalára (http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/) küldött 500 Ft-nyi adomány egy tombolajegyet ér. Ezzel – persze virtuálisan – egy kis husira, szénára vagy banánra valót adományozol az állatoknak! S akik május 10-17 között küldik a támogatást, részt vesznek a tombola sorsoláson. Annyi virtuális tombolajegyet számolunk el egy-egy adományozónak, ahányszor 500 Ft támogatást utal. Egy falatka husi (500 Ft), tehát egy tombolajegyet, egy bála széna (1000 Ft) kettőt, egy rakomány banán (2000 Ft) pedig négy esélyt jelent majd a sorsoláson. A május 17-én, azaz vasárnap éjfélig beérkezett adományok alapján május 18-án ejtjük meg a sorsolást, a nyertesek nevét és nyereményüket Facebook oldalunkon közöljük. A nyertesekkel azon az email címen vesszük fel a kapcsolatot, amelyet a támogatói oldalon megadnak.

Szeretnénk némileg „kárpótolni” azért az örökbe fogadókat, mert május 17-én nem kereshetik fel az Állatkertet! Az Állatkert vezetésének jóváhagyásával megváltoztatjuk a nevelőszülői kártyán kódolt május 17-i időpontot: azaz az állatkert újranyitása után egy tetszőlegesen választható időpontban (2020. december 31-ig bezárólag) térítésmentesen látogathatják meg kedvencüket. Ez a változtatás természetesen nem befolyásolja az október 4-i Állatkerti Nevelőszülők Napjára szóló ingyenes belépési lehetőséget.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink