Interaktív játék-pingvin

2017-08-28

Fülöpke - pápaszemes pingvinünk - igazán gondos nevelőszülőkre lelt: egy kanadai játékforgalmazó cég, a SpinMaster fogadta örökbe. Sőt, elhozták az állatkertbe saját pingvin-babáikat is, akiket Bese-mackónk is meglátogatott!

Kiderült ugyanis, hogy mi van az óriástojásokban: egy bájos plüss-pingvinke bújik ki belőle, amely fénnyel-hanggal-mozgással kommunikál. Ha a gondos gazdik jól figyelnek a fiókára, akkor hamar megfejtik a jeleket: mikor kell ringatni, simogatni, hogyan kell tanítgatni, nevelgetni játszótársukat.

Hatchimals pingvinke  meghálálja a gondoskodást. Kedves játszótársává válik gazdájának, miközben fejlődik a gondozás hatására: a kisbabából totyogó, végül gyererekként viselkedő pingvin-partnerré válik.

Fülöpke is köszönti ezüst fokozatú támogatóját. Nevében Montksó Éva, Alapítványunk kuratóriumának elnöke adta át az oklevelet Juhász Józsefnek, a SpinMaster magyarországi képviselőjének, aki megígérte, hogy legkésőbb az Állatkerti Nevelőszülők Napján, október 1-én ismét meglátogatják Fülöpkét (és kihozzák a plüss-rokonokat is).