Indigo új nevelőszülei

2020-07-23

Kiemelt támogatói, arany fokozatú nevelőszülei vannak Indigónak. A SwiconGroup dolgozóinak gyerekei több állat közül választották ki és szavazták meg, hogy a tündéri gorilla kölyköt fogadják örökbe.

 

Az ötletet az elmaradt gyereknapi piknik helyett kiírt céges gyermekrajz verseny adta, ahol a díjazás része volt, hogy a pályázó gyermekek különleges ajándékot kapjanak, mégpedig egy tündéri állatot. Persze, az otthoni állattartás nagy felelősség, így az állatkerti örökbe fogadást választották, és milyen jól tették!

Így kis gorillát kaphattak a nyertesek, s ennek a megoldásnak mindenki nagyon örült.

A SwiconGroup a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Olyan exkluzív támogatást nyújtanak a cégeknek immár több, mint egy évtizede, amiben a partnerek igényeit figyelembe véve alakítják az IT szolgáltatásainkat.Főképp IT Project Manager-ek elhelyezésével foglalkoznak, Magyarországon náluk dolgozik a legtöbb ilyen beosztású dolgozó a különböző partnereknél. Az elmúlt két évben elhelyezett 400 IT-s szakember elhelyzkedését segítették.

 A SwiconGroup igyekszik innovatív megoldásokkal dolgozni, és ez nem csak az üzleti  partnerek felé igaz, hanem a saját vállalatuk dolgozói felé is. Ilyen ötlet Indigó örökbe fogadása is, amely nem csak a  dolgozóknak jelentett örömöt, hanem Alapítványunknak is jótékony támogatást, újabb lehetőséget, hogy segíthessük az Állatkert munkáját.

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink