Húsvéti képeslapküldő szolgálat

2021-03-23

Sajnos idén húsvétkor is el kell hagyni a nagy családi összejöveteleket, baráti locsolkodásokat, - a járvány nem engedi a találkozásokat. De így is jelezheted szeretteidnek, hogy gondolsz rájuk! Küldj képeslapot az állatkertből, Kázmér, az üregi nyúl nevében!

 

A tavalyi anyák napi és karácsonyi képeslapküldő szolgálatunk sikerén felbuzdulva idén húsvétra is meghirdetjük képeslapküldő szolgálatunkat. A jókívánságokat most Kázmér, az állatkerti üregi nyúl fogalmazza meg, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy senki ne vegyen élő nyulat az ünnepekre! Az élő állat nem játékszer, hosszú évekre való elköteleződést jelent a felelős gazdáktól, és a tapasztalatok sajnos arra vallanak, hogy a Húsvétra vásárolt nyuszifülesek döntő többsége - a nem megfelelő tartási körülmények miatt - elpusztul.

De a felelős embereknek is lehet igazi, élő nyuszija, ha örökbe fogadja Állatkertünk valamelyik - az üregi nyulak fajtájába tartozó - példányát. Kázmér és Kende várja az örökbefogadókat, és hamarosan nagy névadó pályázatot is hirdetünk, további tapsifüleseink elnevezésére.

Aki pedig egy képeslappal szeretné megörvendeztetni szeretteit, annak segítünk húsvéti, március 24. és április 1. közötti akciónkkal. A képeslapküldést honlapunkon az "örökbefogadható állatok" között, Húsvéti képeslap név alatt lehet megrendelni.

Figyelem: a képeslapküldés nem jelenti az állat örökbefogadását (nem jár érte oklevél, nevelőszülői kártya)! De a befizetett 3000 Ft-os összeget ebben az esetben is az állatkerti állatok javára fordítjuk!

Húsvéti képeslap küldés ITT!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink