Hazavinnéd az Állatkertet?

2016-10-15

Egy icipicit segíthetünk benne, hiszen sokan szeretik, ha a múló pillanatot, az átélt élményeket kézzel fogható emlékekkel erősíthetik meg.

 

Közülük kerül ki ajándékboltunk látogatóinak zöme. De az Állatkerti Ajándékbolt egyedi árukínálatával azokhoz is közel viszi az Állatkert páratlan hangulatát, akik csak a távolból élvezhetik az állati élményeket, vagy fel szeretnék eleveníteni korábbi emlékeiket, esetleg örömet szereznének állatbarát szeretteiknek.

Azért indítottuk el az Ajándékozoo webáruházat -  ahol időbeli korlátok nélkül, könnyen megrendelhetik a kívánt portékát és gyorsan hozzájuthatnak az áruhoz -, hogy azoknak is lehetőségük legyen az állati jó ajándékok beszerzésére, akik a nyitvatartási idejében nem tudják felkeresni ajándékboltunkat az állatkertben.  

Az Ajándékozoo webáruház innen, honlapunkról is elérhető egyetlen kattintással a ZOO Shop megnyitásával, de a http://www.ajandekozoo.hu/  címen is megnyitható. A webáruház megbízhatóságát garantálja, hogy az Alapítvány a Budapesti Állatkertért által alapított Zoo-Ker Kft. üzemelteti. Így, akik az Ajándékozoo webáruházban vásárolnak, egyúttal Alapítványunk célkitűzéseit – kiemelten az állatkerti állatok tartási körülményeinek javítását - is támogatják.

Az állatkerti állatok örökbefogadói  (http://allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas) , mint  az Állatkerti Alapítvány támogatói, 10 %-os kedvezményt  élveznek  a webáruházunkban is.