Hasznos játék: fotózza le önmagát „állatjelmezben”!

2014-04-13

Az „állatjelmez” kifejezés egy kicsit túlzás, a haszon viszont nem! Örökbefogadást adunk ajándékba minden kedves játékosunknak, aki a városzserte előforduló plakátjaink előtt fotózkodik!

A Budapest-szerte ötven forgalmas helyen látható citylight-plakátjainkon ötféle  állati „jellegzetesség” van: lepkeszárny, papagájtoll, elefántfül, antilopszarv, denevérszárny, - és egy felszólítás: állj ide, állj mellénk!  Ezzel a plakátsorozattal szeretnénk felhívni a figyelmet a személyi jövedelemadó 1%-ának gyűjtésére irányuló kampányunkra.  Ezzel az akcióval mindenki csak nyerhet: mi is, azaz az Alapítvány a Budapesti Állatkertért, valamint Önök is, akik tiszteletbeli nevelőszülővé válnak, ha részt vesznek a játékunkban.

Akinek sikerül mind az ötféle plakátot megtalálnia a városban és mindegyik „jelmezben” készül róla egy fénykép, csak el kell küldenie a képeket a jatek@allatkertialapitvany.hu címre és már jöhet is Alapítványunkhoz, hogy kiválassza: melyik állatkerti állat örökbefogadását kapja meg ajándékba.

S ezek a kedves képek nyílván akkor is eszükbe jutnak majd, amikor a személyi jövedelemadó bevalláskor rendelkeznek adójuk egy százalékáról, amelyet civil szervezetek támogatására fordíthatnak. Akik segíteni szeretnék az Állatkerti Alapítványt, a plakátokon is jelzett adószámot kell majd a személyi jövedelemadó bevallásakor  ráírniuk a kitöltött (honlapunkról is leölthető) rendelkező nyilatkozatra. Erre persze még van idejük (a személyi jövedelemadó bevallás határideje május 20.), a plakátok azonban már csak három hétig lesznek kint!

Keressék őket és fényképezkedjenek!