Három a fiú, - Vastagéknál

2018-01-22

Csaba és Tamás nevét mindenki ismeri, - ők a Vastag-tesók, akik Alapítványunk tavalyi születésnapi jótékonysági koncertjén is műsort adtak -, de kevesen tudják, hogy van egy harmadik fivér is, Balázs. Együtt jöttek az Állatkertbe, mert ezt a helyszínt tartották a legalkalmasabbnak, hogy a Családok Éve  alkalmából készülő sorozatban bemutatkozzanak.

 

A Családvarázs stábjának fotóján (középen Montskó Éva, Alapítványunk elnöke) Balázs a jobb szélen áll, annyira hasonlít testvéreire, hogy talán nem is kellett volna külön megjelölni. Ő a két énekes fiúval szemben „civil” szakmát választott, informatikus. Az Állatkert viszont közös szerelem, - éppen ezért választották a filmforgatás helyszínéül.

Csaba és Tamás büszke örökbefogadók is: Niva és Norbi, a szibériai tigrispár tiszteletbeli nevelőszülői. Meg is látogatták „fogadott gyermekeiket” az állatkert számos más lakója mellett.

Igazán kellemes délelőttöt töltöttek Alapítványuk segítségével az Állatkertben volt, s ígéretük szerint, hamarosan újra találkozunk velük.