Esti séta

Esti séta az állatkertben

esti séta logó

Az állatkertben a zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt a remek alkalom, hiszen most nemcsak az esti hangulatba kóstolhatsz bele, de a kulisszák mögé is bekukucskálhatsz.

Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőinkkel bebarangolhatod a Kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.
A csoportok vezetői megmutatják például az állatorvosi rendelőt, vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal, sőt, még az akvárium látogatók számára láthatatlan részét is be lehet barangolni.
Az eddigi évek során vendégeink jártak már a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, és megismerkedhettek Gézával, a tapírral is.

Idén te is részese lehetsz ennek a páratlan élménynek!
A következő esti séta időpontja 2020-ban:

Jegyek 10.000 Ft-os egységáron kaphatók az Állatkerti Ajándékboltban, vagy megvásárolhatóak a kiválasztott időpont mellett a vásárlás gombra kattintva. Ajándékutalványt nem áll módunkban elfogadni! Az ár magában foglalja a belépődíjat és a szakvezetéses séta részvételi díját is, továbbá harapnivalót és frissítőt is.

A jegyek korlátozott számára tekintettel kérjük, időben biztosítsd a helyed.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegyeket nem váltjuk vissza, és másik időpontra cserélni sem lehetséges. Megértésüket köszönjük! Ettől eltekinteni semmilyen körülmények között NEM tudunk!

A sokféle látnivalóból minden alkalommal más-más érdekességet szedünk csokorba, így ha valaki többször is szívesen részt venne egy ilyen sétán, minden alkalommal újabb és újabb érdekességeket, rejtett helyeket ismerhet meg.
A jegyek megvásárólhatóak személyesen az Állatkerti Ajándékboltban minden nap 9-től 17:00-ig, vagy elektronikusan a dátum melletti vásárlás gombra kattintva.

akvárium este

Platina fokozatú támogatóink