Élménytadó adó 1%

2019-04-18

Szemtanui lehettek, itt az Állatkertben: hogyan hasznosul a személyi jövedelemadótok 1%-a, ha Alapítványunknak utaljátok. Segíthettek abban, hogy állataink még jobban érezzék magukat, tevékenyen, megelégedetten tölthessék mindennapjaikat, még több élményt biztosítva látogatóinknak.

 

Mindenkinek kell egy kis szórakozás. Nincsenek ezzel máshogy az állatok sem, akiknek kikapcsolódását alapítványunk is a szívén viseli.

Az állatkerti állatok élete jóval kényelmesebb, mint vadon élő társaiké: nem kell megküzdeniük az élelemért, nem leselkednek rájuk ragadozók és betegség esetén is azonnal állatorvosi ellátásban részesülnek. Ezért a felgyülemlett energiákat bizony máshogy kell levezetni. Ebben segítenek a kifejezetten az egyes fajok igényeire és méreteire készült „játékszerek”: különböző aktivitást kiváltó tárgyak, rafinált környezetgazdagító, táplálékrejtő eszközök.

Alapítványunk korábban is sokszor vásárolt be labdákból, eszközökből, különféle játékokból, de tudjuk, hogy ezekből sosem elég. Idén a felajánlott adók 1%-ából frissítjük a játékparkot, hogy még több állatnak nyíljon lehetősége megmozgatni mancsait, lábait vagy szárnyait.

Ha nekünk ajánlod fel adód 1%-át, azt garantáltan az állatkerti lakók jólétére fordítjuk, így lesz igazán élményt-adó az adód.

Adószámunk: 18008481-2-42

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink