Élménydús nap

2021-09-13

Cumana is üdvözöli az ÉFOÉSZ rendezvény valamennyi résztvevőjét! Visszainteget a srácoknak, hiszen tudja, milyen örömet szerez vele mindazoknak, akik csodálják kecses mozgását az üvegfalon túlról.

 

Több ezer fogyatékkal élő fiatal vendégeskedik ma az Állatkertben az ÉFOÉSZ (Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Szövetsége) által meghirdetett, immár 29. alkalommal megrendezett találkozón.

A sokféle szórakoztató és foglalkoztató program mellett persze az állatok váltják ki a legnagyobb érdeklődést. Hiszen jó móka meglesni a hancúrozó ki elefántot, meglesni az ásítozó oroszlánokat vagy éppen elmerengeni a mélázó tevék karámjánál. Sőt, ott még felfrissülni is lehet a nyárias melegben: az Eisberg Hungary Kft könnyű saláta kóstolóval kínálja a megfáradtakat és gyönyörű zöldségszobrokkal kedveskedik az érdeklődőknek.

Alapítványunk támogatói, az Eisberg Hungary Kft és a Google Magyarország anyagi segítsége is hozzájárult, hogy az ÉFOÉSZ rendezvényei ingyenesen léphessenek be az Állatkertbe. A két cég támogatása 5500 résztvevőnek biztosított kedvezményes belépőjegyet az Állatkertbe, Alapítványunk közreműködésével.

Köszönet érte a résztvevők nevében az állatkerti élményekért.             

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink