Elefántot a karácsonyfa alá?

2017-11-30

Most még oda is férne, hiszen Arun, a novemberben született kis elefánt még alig egy méteres. Legfeljebb úgy viselkedne, mint nevezetes rokona a porcelán boltban... Fogadja inkább örökbe!

 

Igazán ötletes, különleges ajándék, ha egy elefántot, tigrist vagy zsiráfot ad szeretteinek Karácsonyra. Pontosabban: örökbe fogadja számukra és ennek díszes dokumentációját teszi a fenyőfa alá. (Az örökbefogadási csomag személyre szóló, díszes oklevelet, az állat fényképét, életrajzi lapját, valamint a tavaszi és őszi nevelőszülői értekezletekre szóló állatkerti meghívót tartalmazza, no meg egy kedvezménykártyát az állatkerti ajándékboltba.)

Persze, nem csak az emlegetett, ikonikus állatkedvenceket lehet örökbe fogadni, hanem az Állatkert valamennyi lakóját. Így szinte végtelen a kínálat a kreatív egyéni ötletek támogatására: kicsit túl kényelmes barátja mit szólna például egy lajhárhoz? A félénk természetű egy bátorító oroszlánhoz? A szemüvegétől gátlásos egy pápaszemes pingvinhez? Milliónyi szempont szerint válogathat az állatok közül…

Állatkerti ajándéka egyébként kétszeresen hasznosul, hiszen az állatok örökbe fogadása nem csak a megajándékozottnak meglepetés, hanem támogatás az Állatkertnek is. Alapítványunk ezekből az adományokból segíti az Állatkert lakóit, környezetgazdagító játékokkal, minőségi táplálék kiegészítőkkel, korszerű orvosi eszközökkel, - hogy minél gazdagabb környezetben, jobb tartási körülmények között élhessenek.

Mindannyiunk örömére.