Elefántok az élen

2018-03-04

Arun és Asha az egyéni verseny első két helyezettje, s csapatban is magasan nyertek az elefántok. A „legnépszerűbb örökbefogadott” címet feltehetőleg sokáig nem lehet elvenni a bűbájos elefánt kölyöktől.

 

A legifjabb elefánt változatlanul az örökbefogadók kedvence, nem csak a Bálint-napi akció keretében, de egész február hónapban is őt fogadták legtöbben örökbe. Asha, február 14-én ötödik születésnapját ünneplő nővérkéje ismét népszerűbbé vált, ő lett a februári TOP 10 második helyezettje és Niva is visszakapaszkodott a dobogóra.
A leggyakrabban örökbefogadott állatok havi listájának negyedik-ötödik helyét holtversenyben Cezi, a párduc és Sheshe (zsiráf) foglalta el. Őket követik – szintén megosztott helyezéssel - Auróra (kispanda), Lujza (lajhár) és Borsika (manul) a hatodik-nyolcadik helyen, és éppen befért még a TOP 10-be Belij (jegesmedve),  Fülöpke (pingvin) és Borsika (manul).

A csapatversenyben óriási fölénnyel nyertek az elefántok és az sem meglepő, hogy a zsiráfok népes csapata lett a második. A pingvinek is bizonyították népszerű voltukat a dobogó harmadik helyén. Az egyéni versenyben nyilván azért szerepelnek rosszabbul, mert tíz „frakkos” közül is választhatnak az örökbefogadók, így egy-egy állatra kevesebb nevelőszülő jut.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

Bronz fokozatú támogatóink