Családi nap az Állatkertben

2017-07-02

Elvonult a vihar, felsütött a nap… és igazán örömteli órákat töltöttek az Infinety Group vendégei az Állatkertben.

 

 

Alapítványunk egyik kiemelt látogatója, az Infinety Group – nekik köszönhetjük online hirdetéseink megjelentetését - az Állatkertbe hívta partnereit, hogy ebben az egyedülálló környezetben, egy kellemes program keretében is elmélyíthessék együttműködésüket.  Az időjárás is kegyes volt szombaton: bár reggel még zuhogott az eső, a megnyitóra már kisütött a nap és a jó  idő kitartott egész nap. Így a vendégek  – némi falatozás után – minden állatkerti programot kiélvezhettek.

A legnagyobb sikere természetesen a külön az Infinety-vendégek számára szervezett állomásjátéknak volt, ahol a karszalaggal büszkélkedő résztvevők játékos feladatokat hajtottak végre, és a sikeres teljesítés után még apró ajándékot is kaptak.

Igazán remekül éreztük magunkat és ilyen visszajelzéseket kaptunk a vendégeinktől is – mondta a nap végén az Infinety szervező csapata nevében Gabelics György. - Mindig tudtuk, hogy az Állatkert remek hely és ez most is bebizonyosodott, az Állatkerti Alapítvány hathatós közreműködésének köszönhetően.