Bravó, nevelőszülők!

2019-05-15

Bármennyire riogattak az előző napokban a rossz időjárással, volt majd 1300 ember, akit nem lehetett megijeszteni és eljött a vasárnapi szülői értekezletre az Állatkertbe.

 

Aki eljött, igazán nem bánta meg. Már csak azért sem, mert megismerkedhetett Iringo tiszteletbeli nevelőapjával, Véber István meteorológussal, aki „eloszlatta a felhőket” és végül egészen kellemes sétáló időben zajlottak a programok. A szülői értekezleten a gondozók beszámoltak kedvenceink mindennapjairól, válaszoltak az örökbe fogadók kérdéseire, az állomásjátékokon összegyűjthették a kisebb-nagyobb ajándékokat, a tombolán gazdára találtak a nyeremények.

Sokan jelezték: fogékonyak új felhívásunkra, a mobiltelefon visszagyűjtési akciónkra is. Ezzel – a régi készülékek újra hasznosításával ugyanis csökkenteni lehet a főemlősök eredeti élőhelyén folyó fémbányászatot, ami a veszélyeztetett állatok fennmaradását segítheti.

Támogatóinknak beszámoltunk arról is, hogy mire fordítjuk adományaikat. Az idei évben gyűjtött szja 1%-okat például az állataink kifutóinak környezetgazdagítására költjük, azaz játékokat, foglalkoztató eszközöket veszünk, hogy minél aktívabban tölthessék napjaikat, mindannyiunk örömére. (Az szja 1% felajánlásáig még van néhány nap, ugye nem felejtkeztek el rendelkezni róla? Alapítványunk technika száma: 18008481-2-42)

Mindenkinek köszönjük az adományokat, kiemelten azt, hogy a vasárnapi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján személyes jelenlétetekkel is támogatjátok Alapítványunkat és az állatkertet.

Bravó nevelőszülők!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink