Az október 4-i ingyenes belépés nem vész el az örökbe fogadóknak!

2020-10-04

Bárki meglátogathatja kedvenc állatát október 4-én is az Állatkertben, - csak éppen nem a hagyományos Állatkerti Nevelőszülők Napjának rendezvénye kapcsán. A népszerű eseményt ugyanis – a járványügyi helyzet miatt - virtuális térben, facebook oldalunkon rendezzük meg.

 

Az örökbe fogadáskor kapott nevelőszülői kártyán két dátum szerepel, amikor térítésmentesen jöhetnek be az örökbe fogadók az állatkertbe: a tavaszi és az őszi Állatkerti Nevelőszülők Napjáé. A most esedékes, október 4-i eseményt azonban a járványügyi elővigyázatosság miatt nem rendezzük meg személyes részvétellel.

A nevelőszülői kártyán kódolt október 4-i, ingyenes belépésre jogosító időpont nem vész el, csak átalakul! Akár aznap, akár az év hátralévő bármelyik napján felhasználhatják az egyszeri, térítésmentes belépést állatuk meglátogatására!

A hagyományos programok virtuális változata mellett újdonságokkal is kedveskedni kívánunk hű támogatóinknak, az állatkerti állatok örökbe fogadóinak. Így már a régóta meghirdetett dátum, október 4. előtt is elindítunk egy olyan kezdeményezést, amivel némileg kárpótolni tudjuk azokat, akik izgalommal várták a találkozást kedvenc állatuk gondozójával.

Lesznek új kisfilmek is. A májusi virtuális nevelőszülői értekezleten a leges-leges-legnépszerűbb állataink gondozóival készítettünk riportokat. Most újabb, szintén gyakran örökbe fogadott állatokról forgattunk, hogy gondozóik beszámolhassanak arról, hogyan telnek kedvenceitek mindennapjai.

Ezeket az új filmeket október 4-én, a facebook oldalunkon mutatjuk be, de az előtt lévő napokon megismételjük az elefántokról, alpakákról, zsiráfokról, a nagyragadozókról, kispandáról, és a pingvinekről készült kisfilmeket is.

Lesz majd virtuális állomásjáték is október 4-én, valamint virtuális tombolasorsolás is, májusban mindkét „programot” sokan dicsérték. Ezekről majd meghirdetésük idején közöljük a részleteket!

Bár tudjuk, hogy a személyes találkozás élményét nem pótolhatjuk, de érdemes rendszeresen figyelni honlapunkat és facebook oldalunkat. Sok érdekességgel készülünk!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink