Áprilisi TOP10: Cukik az élen

2018-05-06

Arun, az öt hónapos kis elefánt még az élen, de Iringó, a pöttöm gorilla baba már ezüst érmes a legnépszerűbb állatok áprilisi TOP listáján. Auróra harmadik helye sem meglepetés, hiszen  a bájos arcú kispanda rendre ott van a leggyakrabban örökbe fogadott állatok élbolyában.

 

A-I-A, azaz Arun, Iringó, Auróra az áprilisi TOP 10 vezető hármasa. A leggyakrabban örökbe fogadott állatok között már kissé leszakadva Sheshe, a lassacskán másfél éves zsiráfborjú (érdekes, hogy az alig egy hónappal idősabb Sauda korántsem ilyen népszerű az örökbefogadók között). A  gyönyörű szibériai tigrispár, Niva és Norbi egyaránt ötödik helyezett, s még ezen a helyen is osztozniuk kell Szerijjel, a jegesmedve ikrek egyikével. Belij, a másik jegesmedve csak nyolcadik az örökbefogadói számát tekintve. Asha  pedig – a korábbi nagy kedvenc, de már 5 éves elefánt lányka - éppen csak befér a TO 10-be, megosztva a helyezést Jusztinával, a vizilóval és Hedviggel, a hóbagollyal.

A legnépszerűbb állatok csapatversenyét  – az utóbbi hónapok tendenciájának megfelelően – az elefántok nyerték áprilisban is. A kis Indigó népszerűsége viszont a gorillacsapatot a képzeletbeli dobogó második helyére emelte. Bronzérmes helyen végzett a zsiráfcsapat.

Győzött tehát áprilisban is a cukiság-faktor: az állatkerti állatok örökbefogadói ennek alapján választottak.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

Bronz fokozatú támogatóink