Angyalok

2017-05-09

Angyalok jártak az Állatkertben, hogy megismerkedjenek Gammával, a szakállas agámával. A nagy találkozás érdekében az Őrangyalok Ligája kereste meg Alapítványunkat, hogy közösen valóra váltsuk  kis védenceik álmát. Kitti, Lara, Szilvi, Balázs és Norbi azt kérték az Őrangyaloktól, hogy eltölthessenek egy napot a Fővárosi Állat- és Növénykertben, és találkozhassanak Tóth Gabival.

Igazán remek kirándulás volt: gyönyörű időben mutathattuk be a kis csapatnak az Állatkert legérdekesebb látnivalóit, kinek-kinek a kedvencét. Tóth Gabi persze Gammát, a szakállas agámát választotta, akinek gondos „pótmamája”, örökbe fogadója. De megnéztük az elefántokat, az orángutánokat, a kengurukat és a jegesmedvéket is. De talán a legnagyobb sikere az áprilisban született zebracsikónak Tisha-nak volt. Őt haza is vihették a vendégül látott kisangyalok, legalább is képletesen. A Nagyberényből és Kecskemétről érkezett halmozottan hátrányos helyzetű családokban nevelkedő gyerekek díszes oklevelet kaptak arról, hogy Tóth Gabival közösen immár ők is tiszteletbeli nevelőszülői a kis zebrának.

Az állatkerti kirándulásról készült további képek az Őrangyalok Lígájának Facebook oldalán láthatók. https://www.facebook.com/pg/orangyalokligaja/photos/?tab=album&album_id=1367979736574691