Állatkerti Nevelőszülők Napja: május 14.

2017-05-07

Már csak hetet kell aludni és itt van: a tavaszi nevelőszülői értekezlet az Állatkertben. Ugye, egyetlen örökbefogadó sem felejti el meglátogatni védencét?

 

Akik 2016. májusa után örökbe fogadták Állatkertünk valamelyik lakóját, tudják: a nemes gesztust tanúsító oklevél és az állat életrajzi lapja (no meg az Ajándékboltba szóló kedvezménykártya) mellé kaptak a nevelőszülői meghívókat is a nevelőszülői értekezletre. Tessék csak megnézni a meghívókon szereplő dátumokat: itt az ideje az első, a május 14-re szóló meghívó beváltásának. Jövő vasárnap lesz ugyanis a jeles rendezvény, amely egész napos szórakozást kínál az örökbefogadóknak.

Már az állatkertbe való belépésnél ajándékkal várjuk a nevelőszülőket. A megnyitó ünnepi percei után pedig szakvezetéses séták indulnak, ezeken – olyanokat is meg lehet tudni az állatokról, amit egy normál állatkert látogatás során nem. A szülői értekezleten pedig találkozni lehet az örökbe fogadott állatok gondozóival, akik elmesélik: hogyan élnek, mit és mennyit esznek, mivel töltik napjaikat, jól vagy rosszul viselkednek-e a kedvencek. Lesz érdekes állomásjáték, - aki teljesíti a feladatokat, ajándékot is kap a végén. S hogy fokozzuk az izgalmakat: értékes nyeremények sokasága várja a délutáni tombolán a szerencsés nyerteseket!

Mi már nagyon készülünk a találkozóra, várunk minden nevelőszülőt! Otthon ne felejtsétek a meghívót, amely aznap ingyenes belépést biztosít a nevelőszülő részére az Állatkertbe!