Állatkert a karácsonyfa alatt

2018-11-30

Valami különlegest adnál? Utálod az elcsépelt dolgokat? Legyen egyedi, legyen ötletes, legyen megfizethető! Ajándékozz Karácsonyra zsiráfot! Vagy tigrist! Esetleg egy gorillakölyköt!

Egyetlen bökkenő, hogy nem teheted szépen becsomagolt, szalagokkal átkötött dobozba a karácsonyfa alá, - de hát élő állatot úgy sem jó ötlet ajándékba adni! Ha azonban örökbe fogadod szeretted számára, így ő tiszteletbeli állatkerti nevelőszülő válik. Nem csak egy díszes oklevelet, az állat életrajzi lapját, kedvezménykártyát rejt az örökbefogadási csomag, hanem állatkerti élményeket is.

Az állatkerti nevelőszülőknek ugyanis évente kétszer – májusban és októberben – egész napos rendezvényt szervezünk, amelyre térítésmentesen jöhetnek be az Állatkertbe. Itt a sok érdekes program mellett találkozhatnak állatuk gondozójával is és olyan intimitásokat tudhatnak meg kedvencükről, amit egy hétköznapi állatlátogató soha…

A szokványos ajándékok helyett adhatsz egy különlegeset, egy örökbe fogadott állatkerti állatot. Ezzel nem csak a megajándékozottnak szerzel örömöt, hanem tanúbizonyságot adsz arról is, hogy jótékony módon támogatod az Állatkerti Alapítványt. Közhasznú, etikusan működő szervezetként az adományokat az állatkerti állatok javára fordítjuk.

Az örökbefogadás csupán öt perces procedúra, intézheted személyesen az állatkerti ajándékboltban, online a weboldalunkon, az örökbefogadási csomagot kérheted postán vagy futárszolgálattal kiszállítva.

Ajándékozd meg szeretteidet egy állatkerti állattal, ajándékozd meg az Állatkertet adományoddal. Egyetlen ajándék, kétszeres öröm.