Állatkeretek éjszakája, örökbefogadási akcióval!

2018-08-28

Mit szeretnél? Egy konvencionális baglyot -  legyen az uhu vagy hóbagoly akár - esetleg kuszkuszt, földimalacot vagy cukormókust? Közeleg az Állatkertek Éjszakája, örökbefogadási akciónkkal.

 

Az éjszaka csodái – Weöres Sándor után szabadon – mindenkinek elérhetőek, legalábbis azoknak a látogatóknak, akik részt vesznek a Fővárosi Állat és Növénykertben az Állatkertek éjszakáján.

Alapítványunk is szeretne kedvében járni az éjszakai kalandok kedvelőinek: örökbefogadási akciót hirdetünk! Akik augusztus 31-én az éjszakai életmódú állatok valamelyikét fogadják örökbe, dupla meghívót kapnak a szülői értekezletekre, azaz ketten jöhetnek be térítés mentesen október 7-én és jövő május 12-én az egész napos programra, az Állatkerti Nevelőszülők Napján.

Örökbefogadási akciónk egész nap érvényes, mind a személyes, mind az on-line örökbefogadások esetén! Válaszd Nefritit, az éji majmot, Pinilit, a luzoni kéregpatkányt vagy Bendegúzt, a repülő kutyát, - mindenképpen megéri. Tiszteletbeli nevelőszülője leszel egy érdekes állatnak, meg is látogathatod a nevelőszülők napján és adományoddal az Állatkertet is támogatod.