Állati jó ajándékok a karácsonyfa alatt

2018-12-09

Szeretnél egy kiscicát? Válassz inkább egy nagyobbat! Meglepő és különleges ajándékot adnál Karácsonyra? Mit szólsz egy igazi zsiráfhoz, vagy egy elefánthoz? Adj állatkerti élményt és ajándékod sokszoros örömöt okoz!

 

A karácsonyi ajándékötletek záporozása idején legfeljebb valami extrával lehet kitűnni, de mi lehet különlegesebb egy hat méter magas zsiráfnál, egy több tonnás elefántnál, vagy egy fenséges tigrisnél? De választhatsz tündéri gorillababát, játékos jegesmackót vagy bumfordi barnamedvét is… S nem kell az ajándék hazacipelésével fáradoznod, nem gondoskodnod napi etetéséről, az alom tisztántartásáról, az állat napi gondozásáról. Felelősen döntesz, ha névleges örökbefogadását ajándékozod szeretteidnek és tiszteletbeli állatkerti nevelőszülővé teszed őket.

Az állatkerti nevelőszülők élete ugyanis valóban „fenékig tejfel”. Kapnak egy díszes, névre szóló oklevelet az örökbe fogadott állat fényképével és életrajzi lapjával, kedvezményesen vásárolhatnak az állatkerti ajándékboltban, valamint évente kétszer térítésmentesen jöhetnek be az Állatkertbe meglátogatni kedvencüket, az Állatkerti Nevelőszülők Napján (májusban és októberben). Igazi élmény: egész napos szórakoztató programok, találkozás az örökbe fogadott állat gondozójával, aki elmeséli, miként is telnek a kedvenc napjai…

Mindezt megkaphatja – vagy ajándékul adhatja – az, aki örökbe fogad egy állatkerti állatot. S az örökbe fogadás kétszeres jótétemény, hiszen a remek ajándékokkal nem csak szeretteinek szerez örömet, hanem az állatok jólétét, az állatkerti látogatóinak jobb kiszolgálását is támogatja, hiszen etikusan gazdálkodó, közhasznú alapítványunk minden egyes forintot ilyen célokra használ fel.  

Megkönnyítendő a karácsonyi ajándékvásárlást, az adventi időszakban, december 10-től az Árkád bevásárló központban és december 12-től a Westendben, valamint a Városháza parkban is ott van Alapítványunk. Kitelepüléseinken – a karácsonyi vásár teljes nyitvatartási idejében - helyben lehet elintézni az örökbe fogadást és más állatkerti ajándéktárgyak is kaphatók. Persze, akinek kényelmesebb az online lehetőség, választhatja azt is, vagy személyesen is bejöhet az Állatkerti Alapítványhoz, az állatkerti ajándékboltba, - így, hamár az ajándékok meg vannak, talán még egy kis Állatkerti sétára is juthat idő.