Ajándékozz élményeket Karácsonyra!

2019-11-29

Ajándékozz Karácsonyra Állatkertet! Lehet tigrised, elefántod, zsiráfod, de akár jegesmedvéd is, ha örökbe fogadod valamelyiküket.

 

Ajándékozz tárgyak helyett élményeket! Maradandó az öröm, kevesebb a hulladék! Ha örökbe fogadsz szeretteid számára egy állatkerti állatot, nem csak egy névre szóló, díszes karácsonyi oklevéllel, kedvence fényképével és életrajzi lapjával leped meg. A tízezer forintos örökbe fogadási alapcsomagban van egy plasztikkártya is, amely térítésmentes belépést biztosít a jövő évi nevelőszülői értekezletekre, azaz május 17-én és október 4-én ingyen jöhetnek be az Állatkertbe. A prémium-csomagban pedig (15 000 Ft) még egy állatlátogatói szelvényt is biztosítunk, amely 2020. dec. 31-ig használható fel egy alkalommal, egy személy belépésére.

A sokszorosan megunt, szokványos ajándékötletek helyett Ajándékozz Állatkertet! Fogadd örökbe Nivát, a szépséges szibériai tigrist, Arunt, a pajkos kis elefántot, Sheshe-t, a nyakigláb zsiráflányt, vagy Szerijt, a játékos jegesmedvét! Az örökbefogadást elintézheted akár online, a  weboldalunkon, vagy személyesen az Állatkerti Alapítvány irodájában az állatkert nyitvatartási idejében. Sőt, akinek kényelmesebb: december 5-től az Árkád bevásárlóközpontban is megtalálod Alapítványunk standját, ahol este 8 óráig nyitva vagyunk.

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink