Ajándékok az Állatkertből

2015-12-07

Az Állatkert egy-egy lakójának örökbefogadását tanúsító  ajándék csomag ötletes választás Karácsonyra: így igazi elefánttal, zsiráffal vagy tigrissel is meglephetik szeretteiket. Megkönnyítendő az ajándékozást, összefoglaljuk az alapvető információkat a karácsonyi örökbefogadási akcióval kapcsolatban.

 

Mit tartalmaz az ajándékcsomag?

Az ajándékcsomag tartalma egy díszes karácsonyi oklevél, az örökbefogadott állat életrajzi lapja, egy-egy belépőjegy a tavaszi és őszi nevelőszülői szülői értekezletre, valamint az Ajándékboltba szóló kedvezménykártya, az alkalomhoz illő borítékba csomagolva.

Mennyibe kerül?

Bármely állatot fogadja örökbe, a minimális összeg 6000 forint, amellyel az Állatkert lakóit támogatja. Ha fényképet is kér a kiválasztott állatról, az további 500 forintba kerül. Amennyiben 10 000 forintnál nagyobb összeggel támogatja Alapítványunkat, Ön is kap egy karácsonyi meglepetést.

Hol és hogyan intézheti?


Az örökbefogadást online is intézheti honlapunkon: fizethet bankkártyával vagy átutalással. A csomag kézbesítését kérheti postán vagy futárszolgálattal. Az online ügyintézésnél kérjük jelezze, hogy karácsonyi oklevelet kér! A megrendeléseket még a beérkezés napján postázzuk, de a karácsonyi csúcsidőszakban a kézbesítés 3-4 napig is tarthat. (A utolsó postázási nap december 21.)  A futárszolgálat maximum két napos kézbesítési időt garantál. On-line megrendelés esetén is választhatja a személyes átvételt Alapítványunk irodájában, az Állatkert főbejáratánál. A személyes megrendelés sem tart tovább néhány percnél, a kézpénz fizetés mellett itt is fizethet bankkártyával és rögtön átveheti az ajándékcsomagot.

Idén több bevásárlóközpontban is örökbe fogadhatja kedvenc állatkerti állatát és vásárolhat állatkerti éves bérletet. December 11-23 között az Arénában, az Árkádban, a Mammutban és a Westend bevásárló központokban – a teljes nyitvatartási idejük alatt – keresse az Állatkerti Alapítvány munkatársait! Ezeken a helyeken az örökbefogadáshoz illő plüss állatot, könyveket, állatkertes naptárat, vagy az örökbe fogadott állat fotójával díszített ajándéktárgyakat is vásárolhat.

Állati jó ajándékainkkal örömet szerez szeretteinek és az állatkert lakóit is támogatja!

További információ:

06(1)363-3701
06(20)203-8083
info@allatkertialapitvany.hu