Adnád az adódat?

2015-02-06

Macan már megnőtt, nem ilyen apró cica, mint a képen. Szinte anyányi méretű, naponta megeszik hét kilónyi húst. Az összes ragadozó évente 27 tonnányit fogyaszt, de emellett elfogy még az állatkertben 9 mázsa sajt, 3,4 tonna tintahal, 5 tonna túró, 15 tonna banán , 40 tonna édesvízi hal, 70 tonna alma, majdnem ugyanennyi sárgarépa,176 tonna zöld lucerna és 327 tonna réti széna  fogy az állatkertben.

Alapítványunk is segít abban, hogy a „kötelező” fejadagokon kívül jusson többlet-csemege, bőséges vitamin az Állatkertben élő tízezernyi karmos, fogas, csőrös, csápos lábas, pikkelyes, uszonyos – és a jelzők sorát még folytathatnánk -  lénynek.

Közeleg az első nevezetes dátum, az egyéni vállalkozók, az áfafizetésre kötelezett őstermelők és magánszemélyek szja-bevallásának határideje: február 25. Ők is rendelkezhetnek adójuk 1%-áról a közhasznú civil szervezetek javára. Kérjük, ne feledkezzenek meg Alapítványunkról.

Aki személyi jövedelemadója 1%-át az Alapítvány a Budapesti Állatkertért közhasznú szervezetnek utalja, az állatkerti állatokat támogatja. Alapítványunk segít abban, hogy jusson jutalomfalat, ínyencség, extra vitamin és táplálék kiegészítő állatainknak, - valamint unaloműző játék a kifutóba környezetük gazdagítására, a legkorszerűbb orvosi eszközök egészségi állapotuk megőrzésére és még sok minden mást is biztosítunk, ami állataink jólétét fokozza.

Adószámunk: 18008481-2-42

Közhasznú jelentésünkből meggyőződhetnek arról, hogy minden adományt az állatkert lakóinak javára fordítjuk.